KitchenAid

“*For the Way It’s Made”

KitchenAid
  • Apparatuur

    • KitchenAid

      KitchenAid

      KitchenAid is het merk dat een totaaloplossing biedt voor het hele proces van voedselmanagement, van kleine tot grote huishoudelijke toestellen inclusief accessoires. is het merk dat een totaaloplossing biedt voor het hele proces van voedselmanagement, van kleine tot grote huishoudelijke toestellen inclusief accessoires.

Over KitchenAid

“*For the Way It’s Made” weerspiegelt de filosofie en passie van het KitchenAid-merk. Het is de bewering die het concept verklaart – vernieuwing, kwaliteit en gemak bieden aan elke gepassioneerde fijnproever door technieken van in professionele keukens over te brengen naar toestellen voor huishoudelijk gebruik. De iconische mixer/keukenrobot werd meer dan 90 jaar geleden ontworpen om bakkers te helpen bij het mengen van deeg. Het kende zo’n succes dat er een kleiner model werd ontworpen voor huishoudelijk gebruik. Zijn hele bestaan lang is KitchenAid trouw gebleven aan zijn afkomst vermits het merk steeds opnieuw een mengeling brengt van gesofisticeerde professionele technieken en iconisch design, voor mensen met een passie voor koken.

Wilt u meer weten over KitchenAid?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!