Kendix

Kendix
  • Gordijnstoffen

    Wilt u een huis dat sfeer en gezelligheid ademt? Kies voor gordijnen met een effen kleur, een subtiel dessin of een opvallende opdruk. Naast sfeerbepalend zijn gordijnen ook geschikt voor het isoleren van warmte en het verduisteren van de ruimte. Bij BinnenUit Woningtextiel hebben we enorm veel keuze in gordijnen en gordijnstoffen: van vitrages en overgordijnen tot verduisteringsgordijnen en inbetween. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het juist aanmeten van gordijnen. Bovendien kunt u bij ons uw gordijnen laten reinigen.

Over Kendix

Creativiteit en esthetiek vormen de basis van de bedrijfsfilosofie. De ontwerpers van Kendix, die elk jaar een nieuwe gordijncollectie verzorgen, zijn gespecialiseerd in het vertalen van vooruitstrevende concepten naar toepasbare stoffen.
Kendix gordijnen zijn herkenbaar aan de oorspronkelijkheid van dessin, harmonie van patronen, fraaie tinten en bijzondere structuren.
In bijna vijftig jaar van haar bestaan heeft Kendix wereldwijd een grote naam opgebouwd. Dit heeft geresulteerd in een uitgebreid netwerk van vaste afnemers, verkoopvestigingen en agentschappen in zeer veel landen.

 

voor meer informatie: www.kendix.nl

Wilt u meer weten over Kendix?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!