Interstar

Interstar
  • Woonkamerkasten

    Zoekt u een buffetkast, televisiekast, boekenkast, vitrinekast, ladekast, dressoir, ruimtedeler, hang- of wandkast? Bij BinnenUit slaagt u zeker! U heeft bij ons de keuze uit kasten in diverse materialen, vormen en kleuren. En helemaal prettig: wij leveren kasten op maat in alle mogelijke afmetingen. We werken hiervoor samen met merken als Piure, Interstar, Spectral en Van Rossum

  • Tv- & Audiomeubelen

    In uw woonkamer luistert u natuurlijk graag naar muziek of kijkt u televisie. Maar hoe kunt u deze apparatuur mooi in uw kamer plaatsen? Met de televisiemeubelen en audiomeubelen van BinnenUit Meubelen worden snoeren, decoders, dvd’s, afstandsbedieningen en meer weggewerkt. En helemaal handig: onze meubelen beschikken over vitrinedeuren die het signaal van de afstandsbediening doorlaten.

Over Interstar

Interstar is een unieke beleving op kastgebied. Al meer dan 75 jaar maakt Interstar hun kasten op Hollandse bodem. Ontdek de kleuren, ontwerpers, inspirerende kast wanden, dressoirs, boekenwanden en meer!!
http://www.interstar-meubelen.nl

Wilt u meer weten over Interstar?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!