Hülsta slaapkamers

Hülsta meubelen zijn een statement voor kwaliteit, uitsluitend "made in Germany". De vormgeving moet tijdloos zijn, want, mode vergaat. Wat blijft is kwalitatief hoogwaardige verwerking. Meubelen zijn meer dan alleen een gebruiksvoorwerp, ze weerspiegelen een persoonlijkheid.Met de hülsta slaapkamers geeft u op onvergelijkbare wijze gestalte aan uw persoonlijke droomwereld.

Hülsta slaapkamers
  • Ledikanten

    Een onmisbaar onderdeel van een bed is het ledikant: de ombouw van het bed. Bij BinnenUit hebben we de beschikking over ledikanten in allerlei breedte- en lengtematen en instaphoogtes, zoals eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en lits-jumeaux met een lengte tot 2,40 meter! Bij ons vindt u ledikanten van onder andere Auping en Hülsta.

  • Linnenkasten

    Uw kleding wilt u netjes opbergen zodat ze uit het oog zijn, maar toch binnen handbereik zijn. Bij BinnenUit hebben we een uitgebreide collectie van schuifdeurkasten, zweefdeurkasten, linnenkasten met draaideuren en inloopkasten. Deze zijn beschikbaar in talloze afmetingen, kleuren en interieurstijlen. En wilt u de ruimte optimaal benutten, dan leveren we linnenkasten op maat. We beschikken over de merken Hülsta, Carré en Slizing.

Over Hülsta slaapkamers

Het is niet voor niets dat de hülsta slaapkamers een prominente plek innemen in de showroom van De Vlijt bedden & slapen in Heinkenszand, Zeeland. Piero  en Mirjam zijn de experts die u kunnen adviseren en informeren over de bijzondere kwaliteiten van ieder hülsta product.

Wilt u meer weten over Hülsta slaapkamers?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!