Forbo

Forbo
  • Vloeren

    Zoekt u een nieuwe vloer? Bij BinnenUit Woningtextiel beschikken we over diverse vloerbekledingen, zoals tapijt en vloerbedekking en vloeren van PVC en marmoleum (of linoleum). Daarnaast hebben we een collectie met verschillende deurmatten. Wij maken de vloeren op maat, zodat deze altijd passen in uw ruimte. En helemaal prettig: de vloeren worden gelegd door de vaste medewerkers van BinnenUit. Hierbij staat kwaliteit uiteraard bovenaan. 

Over Forbo

Vloeren voor thuis : Forbo biedt u met de merken Marmoleum en Novilon de mooiste en meest inspirerende vloeren voor uw woning. Speciaal in Nederland ontworpen om sfeer te creëren in uw interieur. Novilon: Novilon voelt goed, is makkelijk in onderhoud en heeft een mooie rijke matte uitstraling. Lichtverend, dus prettig aan de voeten. En ideaal voor vloerverwarming.

Linoleum: Maak kennis met Marmoleum. Een fascinerende wereld van kleuren en dessins. Met een breed scala aan collecties biedt Marmoleum ongekende mogelijkheden. Een excellente vloer met optimale eigenschappen voor elke omgeving. Een hygiënische vloer, geïnspireerd door de natuur. Forbo's linoleumvloeren, bekend onder de merknaam Marmoleum, staan voor veelzijdigheid, duurzaamheid en kracht.

Daarnaast is er nog Eurocol's BetonDesign, dat onderdeel is van Forbo. Een betonlook vloer die beschikt over alle voordelen van een echte betonvloer, maar de nadelen doet verdwijnen. Ontdek de mogelijkheden!
 

Wilt u meer weten over Forbo?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!