FixForm

FixForm is een nieuw Nederlands merk dat haar meubels ook volledig in Nederland produceert. De lounge BoB van FixForm is opgebouwd uit een polyester basisstructuur met rug- en armleuningen van hardhout. Deze modulaire lounge is leverbaar in alle gewenste RAL-kleuren. 

FixForm
  • Loungemeubelen

    De tuin is dé plek waar u kunt ontspannen en waar u kunt genieten van het buitenleven. Met de loungemeubelen van BinnenUit Meubelen komt u absoluut tot rust. We hebben loungesets voor elke smaak en voor ieder tuininterieur: zo creëert u in een handomdraai een huiskamergevoel of strandtentsfeer in uw tuin. Onze loungemeubelen zijn van gerenommeerde merken als Borek, Tribú, Royal Botania en meer! 
     

Over FixForm

De tuinmeubels van FixFom kunnen het worden uitgevoerd in een zogenaamde "RAW-afwerking": de modules worden dan voorzien van een verbronsde, verroeste of verkoperde afwerking. De rug- en armleuningen zijn beschikbaar in hout of in verzinkte metalen elementen die optioneel kunnen worden gepoedercoat in kleur. BoB is uiterst comfortabel en wordt voorzien van hoogwaardige outdoor-stoffering in diverse kleurstellingen. 

Wilt u meer weten over FixForm?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!