Fast

Fast is een Italiaans merk dat toonaangevend is op het gebied van aluminium outdoor meubelen. Hun meubelen zijn ontworpen en ontwikkeld door bekende Italiaanse ontwerpers maar zij stimuleren ook de talentvolle onbekende ontwerpers. De meubelen zijn kenmerkend door hun lijnenspel: strak en recht tot speels en kleurrijk. Fast maakt een zorgvuldige keuze in materialen waardoor zij kunnen garanderen dat al hun producten strikt "made in Italy" zijn. 

Fast
  • Tuinaccessoires

    Een tuin is niet compleet zonder de nodige aankleding. Denk dan niet enkel aan tuintafels en stoelen, maar ook aan accessoires. Bij BinnenUit Buitenmeubelen kunt u terecht voor diverse tuinaccessoires, zoals bijzettafeltjes, voetenbanken, regenmeters, temperatuurmeters, vogelvoederproducten en meer. Deze zijn van A-merken als Eva Solo, Rizz Outdoor, Borek en Tribú.
     

Over Fast

Palladio Buitenmeubelen bij BinnenUit in Zeeland heeft een ruime collectie Fast tuinmeubelen in de showroom staan. U bent van harte welkom om rond te kijken en het comfort van de meubelen zelf te testen. Corne, Francine en Judith kunnen u begeleiden in het maken van de meest geschikte keuze om uw droomtuin te realiseren.

Wilt u meer weten over Fast?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!