Faber

Het merk Faber is onderdeel van Glen Dimplex Benelux en o.a. producent van gashaarden, elektrische haarden en houtkachels. Het bedrijf maakt onderdeel uit van de Ierse Glen Dimplex Group. Wereldwijd is Glen Dimplex de grootste fabrikant van elektrische verwarming en sfeerhaarden.

Faber neemt met een breed scala aan kwalitatief hoogstaande gashaarden en kachels in Europa een zeer prominente positie in. Gashaarden zijn er in vele soorten en uitvoeringen. Ze zijn perfect voor wie de sfeer en gezelligheid van een écht haardvuur zoekt, maar geen plaats heeft voor een schoorsteen of bijvoorbeeld niet met houtblokken wil sjouwen.

Faber
  • Haarden

    Haarden

    Bij BinnenUit Keuken & Bad vindt u naast badkamers en keukens een selectie haarden van M-Design, Tevens leveren we topmerken als Boley en andere A-merken. Topmerken met houthaarden en gaskachels. Deze haarden zijn hoofdzakelijk voor binnengebruik, bijvoorbeeld in uw woonkamer keuken of zelfs slaapkamer. U kunt kiezen voor gesloten gashaarden met een hoog rendement, liftdeurhaarden, en kachels. Ook open vuur hoort tot de mogelijkheden. Deze kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze perfect passen in uw woonruimte.

    Een haard is maatwerk en het ontwerp bepaald de uitstraling. Het doel van de haard is sfeer en gezelligheid creëren in een omgeving waar u zich prettig bij voelt. Wij houden rekening met uw interieur en gevoelsbeleving zodat dit aansluit bij uw wensen en u ervan GENIET.

Over Faber

Elektrische haarden zijn er in meerdere soorten en uitvoeringen. De grensverleggende techniek, de elegante styling en het ongekende comfort zorgen ervoor dat de haarden zich moeiteloos voegen in elke woonomgeving. Een stopcontact is voldoende om de haard in elk gewenst woonvertrek te kunnen plaatsen.

Bent u op zoek naar een mooie houtkachel, dan bent u bij Faber aan het juiste adres. Wij hebben een aantal kwalitatief hoogstaande houtkachels in ons assortiment die niet te missen zijn.

Wilt u meer weten over Faber?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!