Extremis

Extremis heeft een missie om producten te ontwerpen die functionele oplossingen bieden voor dagelijks gebruik. Meubelen met een tijdloos design ten dienste van innovatie en functionaliteit gemaakt van eerlijke materialen. Extremis producten zijn de resultaten van een uitgebreide lijst van eisen. Producten met een reden van bestaan met altijd een toegevoegde waarde.

Extremis
 • Tuinaccessoires

  Een tuin is niet compleet zonder de nodige aankleding. Denk dan niet enkel aan tuintafels en stoelen, maar ook aan accessoires. Bij BinnenUit Buitenmeubelen kunt u terecht voor diverse tuinaccessoires, zoals bijzettafeltjes, voetenbanken, regenmeters, temperatuurmeters, vogelvoederproducten en meer. Deze zijn van A-merken als Eva Solo, Rizz Outdoor, Borek en Tribú.
   

 • Tuintafels

  Wat is er heerlijker dan tafelen in de buitenlucht? Met de eettafels van BinnenUit Buitenmeubelen kunt u op warme dagen tot in de late uurtjes buiten zitten. We beschikken over tuintafels van mooie en smaakvolle merken als Borek, Royal Botania en Tribú. Deze zijn beschikbaar in uiteenlopende soorten, materialen, maten, kleuren en vormen. Van grote rechthoekige eettafels en opklapbare tafels tot balkontafels en bijzettafels. 
   

 • Terraswindschermen

  Wilt u heerlijk in de zon zitten, maar geen last hebben van de wind? Dan biedt een terraswindscherm de nodige beschutting! Bovendien zorgt het windscherm voor een ideale afscheiding en extra privacy. Bij BinnenUit Buitenmeubelen hebben we onder andere aluminium terraswindschermen, oprolbare windschermen met screendoeken en windblockers van A-merken als Prostor.
   

Over Extremis

Extremis heeft z'n doel bereikt wanneer hun collecties instrumenten worden voor het samen zijn met familie, vrienden of familieleden, dus vooral voor de sociale kwaliteit van het leven. 

U kunt dit gevoel van samenzijn komen ervaren in de showroom van Palladio in Zeeland. Corne, Francine en Judith kunnen u uitgebreid adviseren en informeren over onze brede collectie.

Wilt u meer weten over Extremis?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!