Element

Al meer dan 10 jaar ontwerpen en produceren wij met succes gashaarden. Haarden die gekenmerkt worden door innovatie, hoogwaardige kwaliteit en modern design.

Wij zijn een efficiënt opererende en gedreven organisatie, kundig op ons vakgebied. Altijd anders, altijd verrassend, altijd individueel en altijd verbazingwekkend. Bij ons vindt u uw persoonlijke warmtewereld, om precies zo te leven zoals u dat wilt.

Drijvende krachten achter het familiebedrijf zijn de oprichters, die al decennia lang een flinke dosis creativiteit weten te koppelen aan gezond, inventief ondernemerschap. Ons team van professionals staat voor u klaar, van concept tot en met after sales service.

Element4 maakt haarden net zo uniek als de mensen voor wie wij ze maken.

Element
  • Haarden

    Haarden

    Bij BinnenUit Keuken & Bad vindt u naast badkamers en keukens een selectie haarden van M-Design, Tevens leveren we topmerken als Boley en andere A-merken. Topmerken met houthaarden en gaskachels. Deze haarden zijn hoofdzakelijk voor binnengebruik, bijvoorbeeld in uw woonkamer keuken of zelfs slaapkamer. U kunt kiezen voor gesloten gashaarden met een hoog rendement, liftdeurhaarden, en kachels. Ook open vuur hoort tot de mogelijkheden. Deze kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze perfect passen in uw woonruimte.

    Een haard is maatwerk en het ontwerp bepaald de uitstraling. Het doel van de haard is sfeer en gezelligheid creëren in een omgeving waar u zich prettig bij voelt. Wij houden rekening met uw interieur en gevoelsbeleving zodat dit aansluit bij uw wensen en u ervan GENIET.

Wilt u meer weten over Element?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!