Dru

DRU werd opgericht in 1754 en is daarmee een van de oudste bedrijven van Nederland. Grote bekendheid kreeg het bedrijf door de productie van gietijzeren potten en pannen. Later werd overgeschakeld naar kachels en sinds de ontdekking van het aardgas in Slochteren is DRU zich gaan specialiseren in de ontwikkeling en productie van een breed scala aan gas verwarmingsapparaten. Inmiddels biedt DRU een toonaangevend programma van prachtige openhaarden en kachels.

Dru
  • Haarden

    Haarden

    Bij BinnenUit Keuken & Bad vindt u naast badkamers en keukens een selectie haarden van M-Design, Tevens leveren we topmerken als Boley en andere A-merken. Topmerken met houthaarden en gaskachels. Deze haarden zijn hoofdzakelijk voor binnengebruik, bijvoorbeeld in uw woonkamer keuken of zelfs slaapkamer. U kunt kiezen voor gesloten gashaarden met een hoog rendement, liftdeurhaarden, en kachels. Ook open vuur hoort tot de mogelijkheden. Deze kunnen op maat worden gemaakt, zodat ze perfect passen in uw woonruimte.

    Een haard is maatwerk en het ontwerp bepaald de uitstraling. Het doel van de haard is sfeer en gezelligheid creëren in een omgeving waar u zich prettig bij voelt. Wij houden rekening met uw interieur en gevoelsbeleving zodat dit aansluit bij uw wensen en u ervan GENIET.

Over Dru

De naam DRU staat al eeuwenlang garant voor top kwaliteit. DRU was dan ook een van de eerste Nederlandse bedrijven die het ISO 9000 kwaliteitscertificaat behaalde. Naast kwaliteit is de afgelopen decennia veel aandacht besteed aan vormgeving, bedienings- en installatiegemak. Vanuit deze achtergrond bieden wij u de unieke DRU collectie aan.

Wilt u meer weten over Dru?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!