Desso

Desso
  • Vloeren

    Zoekt u een nieuwe vloer? Bij BinnenUit Woningtextiel beschikken we over diverse vloerbekledingen, zoals tapijt en vloerbedekking en vloeren van PVC en marmoleum (of linoleum). Daarnaast hebben we een collectie met verschillende deurmatten. Wij maken de vloeren op maat, zodat deze altijd passen in uw ruimte. En helemaal prettig: de vloeren worden gelegd door de vaste medewerkers van BinnenUit. Hierbij staat kwaliteit uiteraard bovenaan. 

Over Desso

Door het aannemen van het Cradle to Cradle® principe wil DESSO bij het produceren van tapijten en kunstgras verder te gaan dan ‘gewone’ duurzaamheid. Hiermee zet DESSO een fundamentele en baanbrekende stap vooruit op milieugebied, waarop we toch al een voortrekkersrol spelen. Cradle to Cradle® is een grote stap voorwaarts, van Eco Efficiëntie naar Eco Effectiviteit.
De Cradle to Cradle®- filosofie put inspiratie uit de wisseling van de seizoenen in de natuur en streeft ernaar eindelozen cycli van biologische en technische grondstoffen te creëren. De filosofie stelt een productieontwerp dat volledig afvalvrije producten voortbrengt die biologisch afbreekbaar zijn, of in hun geheel opnieuw gebruikt kunnen worden als grondstof voor nieuwe producten. Deze producten zijn gemaakt in productieprocessen die gebruik maken van duurzame energie en bovendien waterbesparend en maatschappelijk verantwoord zijn. Bij het ontwerp hanteren wij een nieuwe aanpak die ervoor zorgt dat onze producten zijn gemaakt van milieuvriendelijke materialen die gezond zijn voor de mens en aan het einde van hun levenscyclus biologisch afbreekbaar zijn of technisch gerecycled kunnen worden.

voor meer informatie: www.desso.com

Wilt u meer weten over Desso?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!