Clou bath findings

Sinds 1992 is Clou importeur en groothandel in designproducten voor badkamer en toilet. Clou vertegenwoordigd topmerken als Flaminia en Lineabeta. Sinds 2000 ontwikkelen en produceren zij ook toilet- en badkamer producten in eigen beheer, Clou's eigen merk. De intensieve samenwerking met een vast team van nationaal en internationaal gerenommeerde designers levert een uitgebalanceerde collectie die onze passie voor schoonheid, vorm en functie in optima forma representeert. Betaalbaarheid en kwaliteit wordt daarbij nauwlettend in de gaten gehouden. 

Clou bath findings
  • Badkamers

    Uw badkamer moet een plek zijn waar u uzelf kunt verwennen en waar u tot rust komt. In de badkamers van BinnenUit Keuken & Bad is veel mogelijk: u kunt kiezen uit verscheidene wand- en vloerafwerkingen. Daarnaast hebben wij een enorme collectie sanitair, apparatuur, meubels en inbouwsauna’s van designmerken als Vola, Rexa, Villeroy & Boch, Marike, Dornbracht en Axor. Veel van deze producten kunnen wij op maat leveren, zodat de beschikbare ruimte optimaal benut wordt.

    Begin hier alvast met het ontwerpen van u eigen BADKAMER 

Over Clou bath findings

In het assortiment vindt u niet alleen design wastafels, fonteinen, baden en toiletten, maar ook complete badkamermeubels. In verschillende kleuren, uitgevoerd in innovatieve materialen. De bijpassende accessoires zoals kranen, spiegels en verlichting maken het aanbod echt compleet. Minimalistisch, exclusief, imposant of intiem, welke sfeer u in toilet of badkamer ook nastreeft, Clou inspireert u graag