Chivasso

Chivasso
  • Gordijnstoffen

    Wilt u een huis dat sfeer en gezelligheid ademt? Kies voor gordijnen met een effen kleur, een subtiel dessin of een opvallende opdruk. Naast sfeerbepalend zijn gordijnen ook geschikt voor het isoleren van warmte en het verduisteren van de ruimte. Bij BinnenUit Woningtextiel hebben we enorm veel keuze in gordijnen en gordijnstoffen: van vitrages en overgordijnen tot verduisteringsgordijnen en inbetween. Onze medewerkers hebben veel ervaring in het juist aanmeten van gordijnen. Bovendien kunt u bij ons uw gordijnen laten reinigen.

Over Chivasso

Chivasso BV is een interieurstoffen en behang editor
Er zijn drie merken onder de Chivasso banner: Chivasso, Carlucci di Chivasso en makkelijk bekijken door Chivasso. Chivasso producten zijn modern en kunnen niet alleen bij jonge leuke interieurs, maar ook in rijke klassieke interieurs worden gebruikt. Gemakkelijk door Chivasso is een lijn van mooie eenvoudige stoffen die worden gebruikt voor het dagelijks duurzame gordijnen of stoffering, zonder al te veel onnodige franje. Alle Chivasso en Carlucci di Chivasso stoffen zijn van hoge kwaliteit, en we doen ons uiterste best om een snelle betrouwbare service bieden aan onze klanten.
Zij geven twee nieuwe collecties per jaar, het bijhouden van de nieuwste trends om ervoor te zorgen onze collecties zijn altijd nieuw en innovatief. Chivasso interieur weerspiegelt de tijdgeest, maar zijn veelzijdig genoeg om tijdloos te zijn.

 

voor meer informatie: http://www.chivasso.com

Wilt u meer weten over Chivasso?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!