Cane-Line

Buitenleven in Zeeland is de trend. Als de eerste voorjaarszon zich laat zien, gaan bij veel mensen de tuindeuren open. De tuin wordt meer en meer buitenwoonkamer. En de luxe die we in huis gewend zijn, willen we ook buiten met de buitenmeubelen. De Cane-Line ontwerpers streven er naar om esthetiek en functionaliteit hand in hand te laten gaan.

Cane-Line
  • Tuinaccessoires

    Een tuin is niet compleet zonder de nodige aankleding. Denk dan niet enkel aan tuintafels en stoelen, maar ook aan accessoires. Bij BinnenUit Buitenmeubelen kunt u terecht voor diverse tuinaccessoires, zoals bijzettafeltjes, voetenbanken, regenmeters, temperatuurmeters, vogelvoederproducten en meer. Deze zijn van A-merken als Eva Solo, Rizz Outdoor, Borek en Tribú.
     

Over Cane-Line

Voor alle ontwerpen geldt, het ontwerp en de uitdrukking van elk stuk van het meubilair is belangrijk, maar bij Cane-Line staat het comfort op de eerste plaats. De gehele collectie is gemaakt om waarde toe te voegen aan het buitenleven. Dat is de reden waarom duurzame kwaliteit en eenvoudig te reinigen buitenmeubelen samengaan met exclusieve ontwerpen die voorzien zijn van alle comfort. 

In Zeeland heeft Palladio de grootste collectie Cane-Line buitenmeubelen. Laat u inspireren en test het zitcomfort van onze meubelen. Corne, Francine en Judith staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Wilt u meer weten over Cane-Line?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!