Borek

Borek is het merk voor de meest uitgebreide collectie exclusieve buitenmeubelen en parasols, waarin voor elke vraag een oplossing is. Buitenmeubilair van Borek staat voor innovatie, stijl, kwaliteit en originaliteit. Bekijk het terras als een verlenging van uw huis; een expressie van uw persoonlijke stijl waarbij elk stukje even belangrijk is. 

Borek

Over Borek

Beschouw het terras net zoals elke andere kamer in uw huis en kleed het aan met prachtige producten. Diverse ontwerpers hebben spraakmakende concepten ontworpen voor de buitenmeubelen van Borek. Namen als Eric Kuster, Frans Molenaar, Erik Groot en Maarten Olden verrassen het publiek met collecties waarin functionaliteit, materiaalgebruik, zitcomfort en vormgeving voorop staan. 

De meest uitgebreide collectie Borek buitenmeubelen vind u bij Palladio in Heinkenszand, Zeeland. Corne, Francine en Judith staan voor u klaar om u mee op reis te nemen en te laten genieten van het zitcomfort van Borek. Bij ons is het altijd zomer!

Wilt u meer weten over Borek?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!