Big Green Egg

De Big Green Egg is gebaseerd op de oude Aziatische kleioven, met de hedendaagse kennis en innovatieve materialen is op basis hiervan een volmaakt kooktoestel ontwikkeld.Met de Big Green Egg kunt u dankzij de betrouwbare kwaliteit het hele jaar door genieten van uw barbeque en zet u elke dag een heerlijk gerecht op tafel!

 

Big Green Egg

Over Big Green Egg

Barbecuen in de open lucht volgt net als het buiten koken de culinaire trends: gezond, gevarieerd en gemakkelijk. De Big Green Egg producten worden vervaardigd uit hoogwaardige materialen en door de perfecte luchtcirculatie is uw voedsel altijd op de gewenste temperatuur gegaart. 

De Big Green Egg is de meest veelzijdige barbecue en buitenkooktoestel op de markt, met de vele mogelijkheden kunt u zelfs uw desserts klaarmaken. Met de zeven verschillende formaten om uit te kiezen is er voor iedereen een geschikte Big Green Egg. 

Palladio is de specialist in Zeeland op het gebied van buiten leven, behalve dat u comfortabel in uw tuin wilt zitten, wilt u ook buiten kunnen genieten van de lekkerste maaltijden. Daarom hebben wij in onze showroom in Heinkenszand een breed assortiment De Big Green Egg producten. Kom gerust eens langs en laat Corne en Francine u adviseren over de vele mogelijkheden.

 

Wilt u meer weten over Big Green Egg?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!