Bang & Olufsen (B&O)

B&O in geheel Zeeland geleverd en geplaatst door Minet 0113-567614

Bang & Olufsen (B&O)

Over Bang & Olufsen (B&O)

Bang & Olufsen (B&O) is een Deens bedrijf, opgericht in 1925 in Struer door Peter Bang en Svend Olufsen, dat high-end audioproducten, videoproducten en telefoons voor de consumentenmarkt ontwerpt en produceert.

Producten van B&O staan voor hypermodern industrieel ontwerp, zowel wat betreft uiterlijk als wat betreft werking. Aluminium is een van de meest gebruikte materialen. Verder staat gebruikersgemak en vakmanschap hoog in het vaandel bij dit Deense kwaliteitsmerk

B&O-producten worden tegen vaste prijzen verkocht in geautoriseerde B&O-winkels. Die bedrijven, allemaal eigen ondernemers , worden door Bang & Olufsen gehouden aan een aansprekende presentatie van de door hun gevoerde producten.

Inmiddels werkt B&O samen met Audi voor een optioneel luidsprekersysteem (Bang & Olufsen Sound System: voor de Audi A4, A5/S5 en R8 en het Advanced Sound System: voor de Audi A8/S8 en Q7). Ook zijn er Bang & Olufsen systemen verkrijgbaar voor Aston Martin (BeoSound for Aston Martin) en Mercedes AMG (BeoSound AMG) Daarnaast werkt Bang & Olufsen samen met Samsung (Serene: mobiele telefoon).

 

voor meer informatie: www.bang-olufsen.com

Wilt u meer weten over Bang & Olufsen (B&O)?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!