Auping

Met de Auping Auronde kies je voor de design klassieker van Auping. De tijdloze vormgeving blijft altijd mooi in zijn heldere uitstraling en zijn eenvoud.

De Auping Auronde is een ontwerp van Frans de la Haye en is al jarenlang het meest verkochte bedmodel in Nederland.

Auping
 • Ledikanten

  Een onmisbaar onderdeel van een bed is het ledikant: de ombouw van het bed. Bij BinnenUit hebben we de beschikking over ledikanten in allerlei breedte- en lengtematen en instaphoogtes, zoals eenpersoonsbedden, tweepersoonsbedden en lits-jumeaux met een lengte tot 2,40 meter! Bij ons vindt u ledikanten van onder andere Auping en Hülsta.

  • Auping Auronde

   Auping Auronde

   Al 40 is de Auping Auronde een tijdloos design. Er zijn al ruim één miljoen exemplaren verkocht, is nog altijd even populair. Dit komt door zijn unieke vorm, de vorm laat namelijk geen verandering toe en blijft het design altijd één beeld. Met dit bed zal je daarom ook lang plezier hebben.

  • Auping Auronde, Maak u eigen ontwerp.

   Auping Auronde, Maak u eigen ontwerp.

   De Auping Auronde is bekend en geliefd vanwege het elegante design, de functionaliteit en de hoogwaardige kwaliteit, maar wat de Auronde echt onderscheidt zijn de vele mogelijkheden om uw eigen bed te creëren

 • Matrassen

  Een matras bepaalt of u goed slaapt en fit wakker wordt. Iedere ochtend weer. Dit matras past zich aan uw postuur aan en is stabiel, vochtdoorlatend en isolerend. Maar bovenal wordt uw lichaam op de juiste punten ondersteund. Bij BinnenUit Bedden & Slapen hebben we schuimmatrassen (traagschuim, koudschuim of polyether), matrassen met binnenvering (bonellvering of pocketvering) en topmatrassen van onder andere de merken Kreamat, Auping, M-Line en Yuno.

  • matras Vivo

   matras Vivo

   De meest verrijkte en veerkrachtige matras met optimale ondersteuning, ventilatie en temperatuurregulatie.

  • matras Maestro

   matras Maestro

   De extra zachte en veerkrachtige matras met dubbele comfortlaag voor drukverlichting voor je schouder.

  • matras Cresto

   matras Cresto

   De extra zachte en veerkrachtige matras met zachte en flexibele ondersteuning voor de schouder.

 • Dekbedden & Kussens

  Bij BinnenUit Bedden & Slapen hebben we dekbedden van het eigen BinnenUit-merk. Van dekbedden van ganzendons, eidereendendons of kameelhaar tot dekbedden van linnen en zijde. En zo persoonlijk als de keuze voor uw dekbed is, zo persoonlijk is ook de keuze voor een hoofdkussen. Koopt u bij ons een kussen, dan krijgt u deze in bruikleen. Heeft u het kussen 14 dagen geprobeerd en bevalt hij niet? Dan kunt u hem kosteloos omruilen.

 • Bedbodems

  Een bedbodem biedt ondersteuning en versterkt de eigenschappen van het matras. Bij BinnenUit vindt u bedbodems van toonaangevende merken als Auping, Kreamat, M-Line en Hülsta. Deze bedbodems hebben we in verschillende uitvoeringen, zoals een lattenbodem, spiraalbodem en boxspring (om in te bouwen). Bovendien hebben we elektrisch verstelbare bedbodems, zodat u de hoogte van het hoofd- en voeteneinde kunt bedienen.

 • Accessoires

  De slaapkamer is niet alleen een plek waar u enkel slaapt. Het moet een plek zijn waar u zich op uw gemak voelt en waar u tot rust komt. Zowel letterlijk áls figuurlijk. Met accessoires kunt u sfeer toevoegen aan uw slaapkamer. Denk dan aan producten als bedlampen, dressboys, nachtkastjes, spiegels en meer. Bij BinnenUit Bedden & Slapen beschikken we over diverse stijlvolle slaapkameraccessoires.

Over Auping

De Auping Auronde is een eigentijdse klassieker die synoniem staat voor duurzame kwaliteit en tijdloos design. De omranding en herkenbare poten zijn gemaakt van hoogwaardig 14-laags beukenhout. Een groot deel van het meubel is met de hand gemaakt, zodat we u kunnen verzekeren van de Auping kwaliteit. Met een Auping spiraalbodem en matras maakt u uw Auronde pas echt compleet. Dit unieke concept zorgt ervoor dat u comfortabel slaapt, moeiteloos draait en weer fris en uitgerust wakker wordt. 

Bij De Vlijt bedden & slapen kunt u het totaal pakket van de Auping Auronde zien, voelen en ervaren. Piero, Mark en Mirjam kunnen u begeleiden in het samenstellen van uw perfecte Auping Auronde bed: keuze voor kleur, accessoires, afwerking en hoogte maken het úw bed. Nu met laagste prijs garantie.gratis bezorgt in heen Zeeland.

Wilt u meer weten over Auping?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!