Anta

Anta
  • Verlichting

    Lampen zijn echte sfeermakers. Combineer hanglampen, staande lampen, vloerlampen en spotjes met wandlampen, tafellampen en leeslampen voor een optimale verlichting van uw interieur. BinnenUit Meubelen heeft een mooie collectie lampen en led-lampen van merken als Anta en Flos. We kunnen samen met u een lampenplan opstellen, zodat geen ruimte in uw woning onderbelicht blijft!

Over Anta

Anta is al meer dan 25 jaar een expertise in technisch vernuft voor moderne interieurverlichting. Elk ontwerp komt van jonge dynamische designers van naam. De producten van Anta zijn van hoogstaande kwaliteit, vertellen hun eigen verhaal, en laten zich graag in een fraaie omgeving tonen. De vormgeving is vaak luchtig met speelse accenten. Maar ook een strakkere lamp met een fraai lijnenspel, en een iets robuustere lamp zijn staaltjes van absolute kunstuitingen. Alle materialen zijn zorgvuldig uitgezocht waardoor elke ontwerp schitterend tot zijn recht komt. Er zijn diverse uitvoeringsmogelijkheden en diverse materialen waaronder de lampen van Anta worden vervaardigd. http://www.anta.de

Wilt u meer weten over Anta?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!