Neff

Neff kookplaat met afzuiging

Over Neff kookplaat met afzuiging

Een  inductiekookplaat en afzuiging in één apparaat.

Bij Neff staat niet het fornuis centraal, maar de kok achter het fornuis. Stuk voor stuk apparaten die ontworpen en ontwikkeld zijn door en voor echte kookliefhebbers en die u helpen het koken comfortabeler, gemakkelijker en leuker te maken! Zoals bij de Neff T58TS6BN0 Kookplaat met afzuiging deze kookplaat met afzuiging combineert twee apparaten in één  en zorgt voor een vrij zicht tijdens het koken een volwaardige kookplaat en heeft alle Neff-features die u van Neff gewend bent.

TwistPad FIRE®

De magnetische TwistPad Fire® is een afneembare bedieningsknop. Je activeert de kookzone door de TwistPad Fire® aan te raken en draait vervolgens om de juiste instelling van uw kookzone in te geven. Door de TwistPad Fire® te draaien, regel je de temperatuur van deze kookzone. Ook bij het reinigen heeft deze bediening voordelen. Je kan de magneetknop van de kookplaat halen zodat je die gemakkelijk kunt schoonmaken. En door hem te verwijderen, heb je meteen een perfect kinderslot

Power Move


Met één druk op de FlexZone verdeeld in drie verschillende zones, elk met een verschillende temperatuurinstelling. Op de voorste zone kun je de gerechten laten koken, in midden laten sudderen en helemaal achterin de gerechten warm houden.

 

Dubbele Flex Inductie

Verplaats je pannen binnen de FlexZones waar je maar wilt. De grootte en vorm worden automatisch door de kookplaat herkend.

Power Transfer

Verplaats de pannen binnen de inductiezones waar je maar wilt en de kookstand zal automatisch meebewegen.