Miele

Miele kookplaat met afzuiging

Over Miele kookplaat met afzuiging

Met de Miele TwoInOne geniet u van vrij zicht tijdens het koken!

De Miele TwoInOne-inductiekookplaat met werkbladafzuiging is opvallend stijlvol vormgegeven en daardoor de ideale oplossing voor moderne, open keukens. U houdt vrij zicht over de ruimte. Door het compacte design is er onder het apparaat nog ruimte vrij voor de lades.

Deze innovatieve kookplaat beschikt aan beide kanten over een flexibele PowerFlex-kookzone, waardoor kook- en braadpannen van verschillende formaten kunnen worden gebruikt. Wanneer de kookplaat wordt bediend, gaat de werkbladafzuiging automatisch aan en stelt zich in op de juiste stand. Damp en geurtjes worden effectief verwijderd en tegelijkertijd bespaart u energie. Na afloop schakelt de werkbladafzuiging automatisch uit. Het vermogen en de tijden kunnen uiterst snel worden ingesteld en de weergaven zijn eenvoudig af te lezen.

Alle onderdelen van de werkbladafzuiging zijn gemakkelijk te reinigen. De vetfilter is afwasautomaatbestendig en bestaat uit maar liefst tien lagen voor een optimale vetopname. Komt er vloeistof vanuit de pan in de ventilatieschacht terecht? Geen probleem, want deze vloeistof wordt opgevangen in een bak. Bij de afzuiging met luchtcirculatiesysteem zit een regenereerbare koolstoffilter dat in de oven te reinigen is, waardoor u drie jaar lang geen nieuwe filter nodig hebt.