De slimste wasoplossingen van Miele

Geschreven door

Eric Minet BinnenUit Beeld & Geluid

Zoekt u een nieuwe wasmachine? Bij BinnenUit Beeld & Geluid (Minet) vindt u machines van het topmerk Miele. Deze wasmachines zijn voorzien van slimme wasoplossingen als PowerWash en TwinDos. Lees er hier meer over!

Heeft u de vuile was in de wasmachine gedaan en wacht u tot de machine klaar is, zodat u de was kunt ophangen of in de droger kunt drogen? Als u wacht tot de wasmachine klaar is met het wasprogramma, dan duurt dit voor uw gevoel altijd lang. Witgoedmerk Miele heeft hier iets op gevonden: de PowerWash. Deze nieuwe en vooruitstrevende techniek zorgt ervoor dat het wasgoed wordt gewassen en gedoucht. Hierdoor is het wasprogramma binnen slechts een uur klaar én bent u verzekerd van zeer schoon wasgoed!
 

Automatisch doseersysteem TwinDos

Miele heeft bovendien een tweede slimme vinding: het automatische doseersysteem TwinDos. In de wasmachine zitten twee containers met vloeibaar wasmiddel: de machine bepaalt zelf hoeveel wasmiddel het apparaat nodig heeft voor de hoeveelheid was die in de machine zit. Hierdoor gebruikt u nooit te veel of te weinig wasmiddel! Dit is niet alleen goed voor uw portemonnee: ook het milieu is hierbij gebaat.
 

Hoogwaardig en duurzaam merk

Kortom: met de wasmachines van A-merk Miele haalt u de nieuwste technologieën in huis. Kiest u voor Miele, dan kiest u voor een kwalitatief hoogwaardig en duurzaam merk. De wasmachines gaan zuinig om met energie, water en wasmiddel en tegelijkertijd wordt uw was zeer goed schoon. En wist u bovendien dat de gemiddelde levensduur van een Miele wasautomaat vijftien tot twintig jaar is? U hebt dus lang plezier van uw apparaat!
 

Miele bij BinnenUit

Bij BinnenUit Beeld & Geluid (Minet) vindt u wasmachines en andere witgoedapparaten van dit topmerk! Wilt u meer informatie over de nieuwe technologieën PowerWash en TwinDos? Neem dan contact met ons op en onze adviseurs lichten een en ander graag toe. Uiteraard kunt u ook bij ons langskomen om onze Miele producten te bekijken! Graag tot ziens.