See Tribù in 2016

Geschreven door

Judith Nagtegaal BinnenUit Buitenmeubelen

Afgelopen maand is Judith Nagtegaal van BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) samen met collega’s Corné en Francine twee dagen op bezoek geweest bij Tribù: een van de leveranciers van BinnenUit. Lees in deze blog meer over Tribù en de nieuwe collectie voor 2016!

’s Ochtends vertrokken we op tijd naar de showroom van Tribù. We werden ontvangen met een bakje koffie en kregen een rondleiding door de showroom. Hier kregen we uitleg over de materialen, de kussens en de nieuwe collectie voor 2016: dit belooft een prachtige collectie te worden met meubelen voor buiten! Deze zijn vanaf maart 2016 te zien in de showroom van BinnenUit! Na deze uitleg zijn we op de bus gestapt naar Maastricht, waar we in het oudste wijnhuis van Nederland werden ontvangen. Hier kregen we een inspirerende lezing over hoe we u nóg beter kunnen adviseren met de juiste keuze voor op uw terras. Na de lezing kregen we een wijnproeverij in de prachtige wijnkelders van Thiessen, gevolgd met een stadsbezichtiging en diner.
 

Rondleiding door het magazijn

De volgende morgen stonden we vroeg op om een bezoek te brengen aan het magazijn van Tribù. Hier kregen we een rondleiding waar we konden zien hoe meubelen in elkaar werden gezet en gereed werden gemaakt voor levering. Ook konden we een blik werpen op testmachines die de meubelen testen op verschillende weersinvloeden. Het is mooi om te zien dat Tribù zo zorgvuldig omgaat met hun producten! Na het bezoek aan het magazijn kregen wij een workshop over de nieuwe trendkleuren voor 2016.
 

Trendkleuren voor 2016

De trendkleuren waren onderverdeeld in Clean, Brew, Knowcore en Edge.

Clean zijn pasteltinten die mooi gecombineerd kunnen worden met de collecties Illum, Natal en Mirthe.

      

 

Brew is mooi in combinatie met de collecties Vis à Vis, Mood en Terra.

      

Het chique Knowcore past bij de collecties Tosca en Countour en de robuuste

     

Edge kan goed in combinatie met Neutra, Natal Alu en Mirthe.

     

 

Tribù bij BinnenUit

Zoals u kunt lezen hebben wij veel geleerd over Tribù én hebben we veel inspiratie opgedaan voor het komende seizoen. Ik hoop dat ik u een goede indruk heb gegeven van Tribù en dat u binnenkort in onze showroom komt genieten van dit sfeervolle merk! Graag tot ziens.