Event 'Nieuwe tv...'

Geschreven door

Ronald de Jonge BinnenUit Meubelen

Is de wirwar van snoeren achter uw televisie al jarenlang een doorn in het oog? En heeft u verschillende afstandsbedieningen voor uw televisie en andere apparaten en liggen deze altijd in de weg? BinnenUit lost dit voor u op! Kom langs op 7 november bij ons event 'Nieuwe tv...' en laat u adviseren over slimme oplossingen voor uw televisie of televisiemeubel!

Op 7 november tijdens het evenement ‘Nieuwe tv…’ geven BinnenUit Meubelen (De Jonge Hoek van Dijke) en BinnenUit Beeld & Geluid (Minet) u tips hoe u uw televisie en tv-meubel kunt combineren. Zo heeft u geen last meer van snoeren die in de knoop raken en een televisiemeubel dat net niet past. Wij geven u specialistisch advies en zorgen dat u een totaaloplossing krijgt voor uw televisie en tv-meubel. Het tv-meubel kan speciaal voor u op maat gemaakt worden zodat het perfect in uw woonruimte past.
 

Nieuwste televisies van Loewe

Wij laten op deze dag bovendien de nieuwste collectie van Loewe televisies zien. Deze tv’s worden geleverd met een adapter zodat u uw apparatuur kunt bedienen zonder dat uw tv-meubel open hoeft te staan. Ook bevindt zich in de nieuwe Loewe Connect UHD een harde schijf, waardoor u uw televisie kunt pauzeren wanneer u wilt. En kiest u bovendien voor een televisieoplossing van BinnenUit, dan zullen uw producten op dezelfde leveringsdag worden gemonteerd en geïnstalleerd. Deze onovertroffen service kunt u verwachten van BinnenUit!
 

Tot ziens op 7 november

Wij zien u graag op zaterdag 7 november. Onze tip: neem op deze dag een foto mee van uw huidige televisie-installatie en tv-meubel, dan zoeken wij naar de meest geschikte oplossing voor u. Uiteraard komen onze adviseurs ook graag bij u thuis voor extra advies. En komt u langs op 7 november, dan hebben we voor iedere geintreseerde bezoeker een leuke attentie! Graag tot ziens.