Nieuw bij BinnenUit: keuken Linea Quattro Signum

Geschreven door

Rob Maassen BinnenUit Keuken & Bad

Sinds kort is in de showroom van BinnenUit Keuken & Bad (Vorm Keuken & Bad) de allernieuwste keuken van Linea Quattro te vinden! Lees hier meer over de unieke Linea Quattro Signum.

Linea Quattro is een Italiaans keukenmerk dat bekend staat om zijn klasse en betaalbare prijs. Binnen het merk zijn er verschillende keukens verkrijgbaar en ieder type keuken heeft zijn eigen kenmerken. Voor alle keukens gelden de volgende kernwoorden: unieke materialen, strak design en een nette afwerking voor een betaalbare prijs.
 

Linea Quattro Signum

In de showroom van BinnenUit Keuken & Bad vindt u sinds kort de keuken Linea Quattro Signum. Herkenbaar aan de gesplitste uitsparingen en verkrijgbaar in de uitvoeringen Signum Wave, Signum Flag en Signum Quadra. De Signum Wave is voorzien van een greep die vloeiend afloopt: hierdoor krijgt de keuken een speels karakter. De Signum Flag heeft een zelfde schuin aflopende greep als de Signum Wave, maar deze is recht uitgevoerd. De Signum Quadra heeft een rechte uitsparing.

Unieke materiaalkeuze

Wat de keukens van Linea Quattro bijzonder maakt is het materiaalgebruik. Naast hoogglans lak kunt u kiezen voor betonlook, verhard stof, metaaleffecten en houtafwerkingen. Het gebruik van deze lichtgewicht materialen is uniek in de keukenbranche, en bovenal laten deze materialen zich goed combineren met verschillende typen werkbladen en afwerkingen. De showroomkeuken is uitgevoerd in hoogglans wit met een geborsteld rvs-blad. Het rvs-blad is, in combinatie met rode accenten, ook gebruikt in de achterwand. De keuken is voorzien van apparatuur van Neff en Kitchenaid.

 

Dealer van Kitchenaid

BinnenUit Keuken & Bad is sinds kort ook dealer van Kitchenaid. Dit merk is bekend dankzij een range aan keukenmachines en -accessoires in uiteenlopende kleuren. Kitchenaid heeft naast de keukenmachines ook een lijn met inbouwapparatuur. In de showroomkeuken vindt u een stoomoven en grote oven van Kitchenaid: deze zijn voorzien van rode accenten aan de grepen en knoppen. De stoomoven van 45 centimeter hoogte heeft een externe boiler die stoom rechtstreeks in de oven injecteert. Doordat de mineralen en vitaminen in het eten bewaard blijven, is gestoomd voedsel lekker, gezond én voedzaam. De oven van 60 centimeter hoogte is voorzien van meerdere professionele bereidingsfuncties. Zo heeft het oventype KOLSS 60600 vijf functies voor braden, vijf voor bakken en vijf voor brood bakken.


 

Vraag het onze adviseurs

De showroomkeuken Linea Quattro Signum is sinds Tweede Kerstdag te bewonderen bij BinnenUit Keuken & Bad. Bent u benieuwd naar deze showroomkeuken? Kom dan langs! Onze adviseurs geven u graag meer informatie en kunnen de keuken aan u demonstreren.