Een andere manier van muziek beluisteren

Geschreven door

Marina Minet BinnenUit Beeld & Geluid

In de loop der jaren is de manier van muziek luisteren veranderd. Cd’s verdwijnen en muziek wordt vooral gestreamd en digitaal beluisterd. Bang & Olufsen, producent van kwalitatieve muzieksystemen, speelt handig in op deze veranderingen. Lees er meer over op deze blog.

Cd’s verdwijnen langzaamaan en het downloaden of streamen van muziek is vanzelfsprekend geworden. Steeds vaker hebben we onze favoriete nummers binnen handbereik: op onze telefoon of tablet met Spotify en andere streamingsdiensten. Kortom, we leven in een opwindend tijdperk van internet, streaming van muziek en er is meer technologie bij ons thuis dan ooit. Door deze snelle ontwikkelingen is het verstandig om u goed te laten voorlichten wanneer u een nieuw muzieksysteem wilt aanschaffen. U wilt immers dat het systeem werkt met de nieuwste ontwikkelingen, maar u wilt de apparatuur nog wel gemakkelijk kunnen bedienen.

 

Bang & Olufsen: design én bedieningsgemak

Het Deense merk Bang & Olufsen is een van de bekendste en meest kwalitatieve merken op het gebied van beeld en geluid. Van televisies tot muzieksystemen en van draadloze luidsprekers tot multiroom-audiosystemen: de producten van Bang & Olufsen zijn meer dan alleen mooi. Naast design staan ze volop bekend om hun bedieningsgemak. De magie van één aanraking, noemen ze dat.

 

BeoSound Moment

Zo is bijvoorbeeld de BeoSound Moment een intelligent draadloos muzieksysteem met streamingdiensten in één apparaat. Met de BeoSound Moment kunt u altijd een lied afspelen die bij uw stemming past, want u kunt heel gemakkelijk een afspeellijst met uw favoriete muziek samenstellen.


Bang & Olufsen bij BinnenUit

Wilt u meer weten over de muzieksystemen van Bang & Olufsen? Bij BinnenUit Beeld & Geluid (Minet) beschikken wij over diverse muzieksystemen van dit gerenommeerde Deense merk, maar ook van het topmerk Loewe. Breng een bezoek aan onze showroom en ervaar de kwaliteit van deze bijzondere muzieksystemen! Uiteraard kunt u onze collectie ook bekijken op onze website. Graag tot ziens!