Bezoek 7 en 8 oktober 2016 het LifeStyle Event

Geschreven door

Linda Bekker BinnenUit Meubelen

Over een maand vindt de negende editie plaats van het jaarlijkse LifeStyle Event van BinnenUit. Het beloven twee geweldige dagen te worden, boordevol inspiratie op het gebied van wonen, buitenleven, mode en kunst! Lees hier meer.

Terugkijkend op het overweldigende succes van voorgaande jaren, realiseren wij ons dat de lat steeds hoger komt te liggen om er nog eens een schepje bovenop te doen. Het is dan ook niet voor niets dat de medewerkers van BinnenUit alweer druk zijn met alle voorbereidingen voor het LifeStyle Event op vrijdag 7 en zaterdag 8 oktober.
 

Vol programma

Zo worden de winkels van BinnenUit gestyled en aangevuld met prachtige nieuwe producten. Zoals u gewend bent van het LifeStyle Event, beloven het weer twee gezellige dagen te worden, boordevol inspiratie op het gebied van wonen, buitenleven, mode en kunst. Met diverse adviezen, acties, proeverijen, workshops, massages, muziek én verrassingen. Zo kunnen wij alvast een tipje van de sluier oplichten: bij BinnenUit Keuken & Bad (Vorm Keuken & Bad) zal een bijzondere kok met insecten voor u koken!
 

Nieuwe deelnemers in de spotlight

Naast de inmiddels voor velen bekende vaste deelnemers van buitenaf, hebben wij dit jaar een aantal nieuwkomers die we graag uitlichten. Maak bijvoorbeeld kennis met Nummer 5, een unieke visagie-salon uit Heinkenszand. U kunt tijdens het Event bij Nummer 5 terecht voor een make-upadvies op maat. Een andere nieuwe deelnemer is De Visser Optiek, de ervaren opticien met een hoogwaardig assortiment brillen en zonnebrillen. Bij BinnenUit Bedden & Slapen (De Vlijt Bedden & Slapen) is naast een stoelmasseur een chiropractor aanwezig. Deze kan u advies geven met betrekking tot lichamelijke klachten!
 

Tot ziens op het LifeStyle Event

Wij zijn benieuwd of u weer nét zo enthousiast bent als wij en begroeten u graag opnieuw of voor het eerst. Zet onderstaande data alvast in uw agenda en maak ook dit jaar het Lifestyle Event mede mogelijk!

Vrijdag 7 oktober 13.00 tot 21.00 uur
Zaterdag 8 oktober 10.00 tot 17.00 uur