Bang & Olufsen (B&O)

BeoLab 14 Surround Sound luidspreker systeem

Over BeoLab 14 Surround Sound luidspreker systeem

Het BeoLab 14 is een uniek Surround Sound luidspreker systeem van Bang & Olufsen. Top design en functionaliteit zijn de sleutelwoorden. Waar een subwoofer meestal een grote, zwarte kubus is, storend aanwezig in uw kamer. Daar is de BeoLab subwoofer rond, wit, spits toelopend en haast een modern kunstwerk. Ook de luidsprekers zijn elegant wit, ronde vormen en subtiele standaards.

Alle onderdelen van de BeoLab 14 hebben een klein formaat maar een kolosaal vermogen. De textiel covers zijn beschikbaar in verschillende kleuren waaronder lichtgrijs, antraciet, blauw, rood en zwart.

De BeoLab 14 is beschikbaar in 4.1 en 5.1. Als u al een BeoVision televisie heeft dan heeft u al een centrale speaker en is een 4.1. voldoende om het optimale geluid te ervaren. Omdat niet iedereen een BeoVision heeft, maar wel de beroemde Bang & Olufsen kwaliteit in huis wilt halen is er de 5.1 surround sound.

Wij willen u u graag deze magische beleving laten horen, kom daarom voor een demonstratie naar de showroom van Minet bij BinnenUit.