Beeld, geluid en witgoed van A-merken

Exclusieve producten van A-merken • Uitstekende reparatieservice • Deskundig advies

BinnenUit Beeld & Geluid is de naam van Minet: een speciaalzaak in beeld- en geluidsapparatuur en huishoudelijke apparaten van exclusieve en gerenommeerde merken als Bang & Olufsen, Loewe en Miele, maar ook van Philips en Siemens. Minet is een van de weinige dealers van de merken Loewe en Bang & Olufsen: voor B&O zijn wij zelfs de enige dealer in Zeeland! Wilt u meer weten? Kijk dan op de website van Bang & Olufsen. Daarnaast heeft Minet een winkel en webshop in Middelburg: EP:Minet. Bekijk de website van EP:Minet voor meer informatie.

Beeld, geluid en witgoed van A-merken

Onze merken

  • Bang & Olufsen (B&O)
  • Loewe
  • Miele vrijstaand.
  • Siemens

De service van Minet

BinnenUit Beeld & Geluid levert een ijzersterke service. Deze stopt niet wanneer u tevreden de winkel verlaat met een nieuwe televisie. Wij plaatsen de televisie, sluiten alles aan en werken snoeren weg. Ook geven wij u uitleg over de verschillende functies en mogelijkheden. En is de apparatuur stuk of is er sprake van een storing? De reparateurs van BinnenUit verhelpen het mankement zo snel mogelijk. Kan dit niet ter plekke, dan nemen wij het apparaat mee naar onze technische dienst. Indien gewent kunt u gratis een leenapparaat ontvangen. 

Wilt u meer weten over Beeld & geluid?

Onze stylingadviseurs vertellen u graag meer

Ook als u stylingadvies wilt of een andere vraag hebt bent u welkom om contact op te nemen. Of kom langs en ervaar onze producten in de showroom!