Kunstspeuren in de Za(a)k bij BinnenUit

Alle kunstminnaars en interieurliefhebbers opgelet! BinnenUit nodigt u uit voor Kunstspeuren in de Za(a)k. Van 23 februari t/m 3 maart strijkt de open atelierroute neer bij woonwinkel BinnenUit in Heinkenszand. Lees meer en plan uw expeditie langs de allermooiste kunstwerken van Zeeland.

Kunstspeuren in de Zak is de open atelierroute van gemeente Borsele en de Zak van Zuid-Beveland. Tijdens de atelierroute kunnen (beginnende) kunstenaars hun werk presenteren aan een breder publiek. U ziet er kunstwerken van uiteenlopende Zeeuwse kunstenaars, zoals schilderijen, glas, digitale kunst, keramiek, beelden van steen, sieraden en toegepaste kunst. Ditmaal stelt BinnenUit haar deuren open voor de aterlierroute, voor de gelegenheid omgedoopt tot Kunstspeuren in de Za(a)k. 

Ontdek Zeeuwse kunstenaars 

Tijdens Kunstspeuren in de Za(a)k loopt u door onze woonwinkel en geniet u van de combinatie tussen kunst en wonen. U bewondert oogstrelende kunstwerken en ontdekt nieuwe stijlen. U kunt deelnemen aan diverse workshops en u kunt onze kunstenaars ontmoeten. Bekijk hieronder een overzicht van de deelnemers:  

Plan nú uw bezoek

Ga naar BinnenUit en ga op expeditie langs oogstrelende kunstwerken van Zeeuwse bodem. U bent van vrijdag 23 februari t/m zaterdag 3 maart van harte welkom aan de Schouwersweg 7 in Heinkenszand. Bekijk onze openingstijden:

Dinsdag t/m vrijdag: 9.30 uur tot 17.30 uur
Zaterdag: 9.30 uur tot 16.30 uur

Op zaterdag 3 maart, de laatste dag van Kunstspeuren in de Za(a)k, geniet u van livemuziek van muziekgroep West-Zuid-West.