Kom genieten van onze NEFF kookdemo

Alle kookliefhebbers opgelet! Wilt u tijdens de decembermaand de meest heerlijke gerechten bereiden? Breng een bezoek aan de NEFF kookdemo bij BinnenUit Keuken & Bad! U bent van harte welkom op zaterdag 9 december in onze woonplaza in Heinkenszand.

De decembermaand staat gelijk aan gezelligheid. Het huis wordt feestelijk versierd met een Kerstboom en sfeervolle verlichting. Familie en vrienden komen op bezoek en genieten uitgebreid van een 7-gangen diner of een smakelijke brunch. Wilt u tijdens de feestdagen heerlijke gerechten serveren? Doe culinaire inspiratie op tijdens de NEFF kookdemo bij BinnenUit.
 

Professionele chef-kok van NEFF

Op zaterdag 9 december van 11.00 tot 16.00 uur geniet u van diverse kookdemonstraties van een professionele chef-kok van NEFF. Designmerk NEFF vervaardigt kwalitatief hoogwaardige keukenapparatuur: deze apparaten maken het koken comfortabeler, gemakkelijker én leuker. De kok zal op de NEFF inductiekookplaat met afzuiging de meest bijzondere gerechten bereiden, waarna deze gerechten worden geserveerd aan alle aanwezigen.
 

Verras uw smaakpapillen

Komt u op zaterdag 9 december naar BinnenUit Keuken & Bad voor de NEFF kookdemo en laat u uw smaakpapillen verrassen? Wij verwelkomen u met een hapje en drankje, interessante demonstraties én het allerbeste keukenadvies.