Candlelight, het sfeervolle LifeStyle Event

Vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober

De dagen worden korter en de avonden langer. Dit is hét moment om uw leven van buiten naar binnen te verplaatsen. Doe de lichten uit en de kaarsen aan, breng gezelligheid en warmte in uw woning. Kom alvast sfeerproeven bij Candlelight, het sfeervolle LifeStyle Event van BinnenUit!

Wij nodigen u uit voor het LifeStyle Event van BinnenUit op vrijdag 13 en zaterdag 14 oktober. In onze woonplaza in Heinkenszand dimmen wij de lichten en inspireren u met de allerlaatste interieurtrends voor de woonkamer, slaapkamer, badkamer, keuken, tuin én op het terras!
 

Demonstraties van Zeeuwse bedrijven

U kunt deelnemen aan diverse demonstraties en workshops en u profiteert van aantrekkelijke acties. Naast de winkeliers van BinnenUit zijn er tientallen geselecteerde Zeeuwse bedrijven aanwezig die u laten kennismaken met mode, kunst, buitenleven en Zeeuwse etenswaar. 
 

Productpresentaties

Kunsttentoonstelling

Graag tot ziens bij BinnenUit

Bezoek het LifeStyle Event Candlelight op vrijdag 13 oktober van 13.00 tot 21.00 uur en zaterdag 14 oktober van 10.00 tot 17.00 uur. Wij heten u graag welkom bij BinnenUit aan de Schouwersweg 7 in Heinkenszand. Wij zien u graag!