Bezoek Grandi Talenti en ervaar Italiaans buitenleven

Exact vijftien jaar geleden opende BinnenUit Buitenmeubelen (Palladio) in Heinkenszand haar deuren. Deze bijzondere mijlpaal vieren wij graag met u. Daarom nodigen wij u uit voor de Grandi Talenti-dag op zaterdag 24 maart van 09.30 tot 16.30 uur. 

De winter maakt bijna plaats voor de lente. De eerste warme zonnestralen bereiken uw tuin en het leven verplaatst zich van binnen naar buiten. Wilt u dit voorjaar genieten van fijne tuinmomenten, alleen, met uw geliefde of met uw familie en vrienden? Met BinnenUit Buitenmeubelen is uw buitenverblijf klaar voor het nieuwe tuinseizoen.
 

Talenti: Italiaans outdoordesign

Bij BinnenUit Buitenmeubelen vindt u een verrassend assortiment outdoormerken. Sinds kort zijn wij select dealer van het prachtige Italiaanse meubelmerk Talenti. De designvolle meubelen zijn stuk voor stuk voorzien van een mediterrane look & feel. Nieuwsgierig geworden naar dit bijzondere merk? Breng op 24 maart een bezoek aan de Grandi Talenti-dag van BinnenUit Buitenmeubelen, bestaande uit:

Italiaanse demonstraties, eten en drinken

Wilt u zich in Italië wanen? Kom op 24 maart 2018 van 09.30 tot 16.30 uur naar BinnenUit en ervaar la dolce vita. U bent van harte welkom aan de Schouwersweg 7 in Heinkenszand. Geniet van de diverse demonstraties en prikkel uw smaakpapillen met Italiaans eten en drinken. Arrivederci!